Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Forlovelses diamantringe er et vedvarende tegn på kærlighed. Det har den været i hundreder af år. Den har været et religiøst symbol der udtrykker vedvarende kammeratskab, kærlighed og sammenførlighed mellem to mennesker. Selvom denne tradition er hundreder år gammel, er det en tradition måde mænd og kvinder har holdt fast i. Ringen forbinder par, og viser andre at de høre sammen i kærlighedens navn.

Gennemse Abelstedts diamantringe kollektion, for at finde den ring der passer til jeres præferencer. Vi har en bred vifte af stilarter at vælge imellem, samt en skræddersyet service. Dette giver dig chancen for at tilpasse den perfekte ring til dig eller din partner ved hjælp af vores ekspertdesignteam.

Få personlig rådgivning om forlovelsesringe til hende

Her er en lille guide til hvordan du vælger den helt rigtige forlovelsesring til dig selv eller din partner. Hus, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig på contact@abelstedt.com eller på chatten. Forneden kan du se vores mest stillede spørgsmål.

Hvor meget skal en forlovelsesring koste, og hvad er den typiske pris for en forlovelsesring?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert beløb at bruge på en forlovelsesring. Nogle mennesker fortæller dig måske, at den skal koste en bestemt procentdel af din løn. Disse tre faktorer bør bestemme den reelle beløb du bør bruge på en forlovelsesring.

  1. Dit budget
  2. Din partners forventninger
  3. Betydningen af ringen

En forlovelsesring er personlig for det par, hvis kærlighed det symboliserer. Af den grund alene er det umuligt at knytte omkostningerne til et præcist tal eller beregning.

Prøv at finde en ring, som du har råd til, og som du ved, at din partner vil værne om.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken ringstørrelse min partner bruger?

Den bedste metode for at finde ud af hendes størrelse er at tage en af hendes gamle ringe med til en guldsmed for at få dem til at måle størrelsen, sørg for at ringen har cirka samme bredte som den ring du vil give hende. Ringe kan sidde forskelligt på fingeren, alt efter om det er en bred eller tynd ring. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at besøge en guldsmed eller smykkebutik og ikke er opmærksom på din partners ringestørrelse, skal du muligvis diskret spørge venner og familie.

Når du låner en af hendes eksisterende ringe, så sørg for, at det er en, hun bærer på samme finger som den nye ring, du planlægger at købe. Vores ringstørrelsesguide giver dig også råd og vejledning til hvordan du finder hendes størrelse der hjemme.

Skal jeg købe min forlovelsesring online og er det billigst?

I de fleste tilfælde er forlovelsesringe 20-40% billigere online end i fysiske butikker. På grund af den måde, diamanter sælges og distribueres på, er diamanter billigere for online-leverandører. Ved at shoppe online får du et stort udvalg af konfliktfri diamanter og smukke omgivelser til konkurrencedygtige priser. Vi indgraverer din 14-18 karat guldring gratis, og levere din ring i en overtruffen indpakning.

Hvorfor bør jeg vælge en forlovelsesring fra Abelstedt?

Abelstedt har adgang til over 80% af verdens polerede diamantmarked. Dette betyder, at du kan vælge lige præcis den diamant du ønsker, hvis du vil have lavet et speciel design. Vi er førende inden for overkommelige, certificerede og etisk fremstillede diamanter. Vi tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der matcher dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for ring i hvidguld og guld. Send os gerne en mail med dit ring ønske og vi vender tilbage, med et uforpligtende tilbud på hendes drømmering.

Et køb af en forlovelsesringe kan være en langvarig proces, og det er helt normalt at føle sig lidt betænkelig. Vores team af dedikerede juvelerer og tilbyder dig personlig kundeservice, både før og efter du har købt din ring.

Vores passionerede og meget erfarne håndværkere vil give dig udsøgte designede forlovelsesringe, der med tiden bliver familiearv.

Af denne grund er Abelstedt stolte over at levere smykker af yderste kvalitet og elegance.

Gennem dit køb vil du også drage fordel af følgende politikker:

  1. Livstidsgaranti på alle produkter
  2. 30 dages returret
  3. Gratis indgravering
  4. Smuk indpakning
  5. Ekstra lille gave ved køb af en diamantring

Forlovelsesringe i sølv

Gør dit frieri til et mindeværdigt øjeblik, og giv hende en smuk forlovelsesring i sølv, som hun vil værne om for evigt. Med al dens gnist, vil en forlovelsesring i sølv bestemt ikke være noget dårligt valg. Mange vælger i dag at købe en billigere forlovelsesring, oversagen kan være mange. I nogle tilfælde, vil parret hellere bruge pengene på en bedre rejse eller et større bryllup. I mange tilfælde bruges en forlovelsesring i sølv også som en standin i stedet for en ring med ægte diamanter og i hvidguld. I bør altid gå efter den slags ring der betyder noget for jer, ligegyldig pris og design mm.

Forlovelsesringe i hvidguld

En forlovelsesring er traditionelt lavet af guld, selvom den ikke nødvendigvis behøver at være guldfarvet:

Hvidguld er ligeså populær grundet sit diskrete og elegant udseende. En hvid Hvidguldsringe

Er du mere til hvidguld end guld, så har vi også det i et stort udvalg. Du kan vælge blandt 14 og 18K hvidguld. 14 karat er mindre rent end 18 karat. Men 14 karat kan være mere slidstærkt end 18 karat hvidguld. Jo renere guldet er, jo mere blødt vil det også blive. Renhed og originalitet er en vigtig faktor for alle vores ringe i hvidguld. Er du på udkig efter en forlovelsesring, eller måske bare en fin ring til dig selv? Vi har begge dele. Ønsker du at se hele udvalget af hvidguldsringe så vælg kategorien ringe, og derefter gå til kategorien der hedder ” hvidguldsringe”.

Hvide (farveløse) diamanter er det traditionelle valg for stenen, men igen skal du være velkommen til at lade dine egne instinkter - og hendes stil - påvirke den endelige beslutning. Lyserøde, gule eller blå safirer er værdsat for deres sjældenhed, dette gør det derfor et ekstraordinært valg for en forlovelsesring der er helt unik.

Se hele udvalget af forlovelsesringe her

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk