Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

”Dine smykker er som et førstehåndsindtryk af din personlighed.”

Kan du fortælle os lidt om dit arbejde med mode?

Jeg tror, at jeg arvede passionen fra min mor. Jeg husker hende altid som værende meget stilfuld. For et år siden besluttede jeg at overføre min kærlighed til mode på en mere professionel måde, dele mine modeideer, mine daglige tøj osv., så jeg oprettede et navn og min blog Tendance Hunter, som jeg stadig arbejder på og fortsætter med at udvikle. Den mest behagelige del af mit arbejde er kommunikation med mærker og at vise varer/produkter til mit community. Jeg elsker det.

Hver dag har jeg en bunke af projekter, som gør, jeg aldrig keder mig. Det er slags min egen motivation for at opnå alt, hvad jeg drømmer om. Jeg forventer i den nærmeste fremtid at flytte til Paris og fortsætte med at arbejde i med erhvervsejendomme og med at udvikle min modeblog på samme tid.

Hvorfor Frankrig? Og hvilken er din favoritby i Frankrig?

Jeg foretrækker større byer end min nuværende, men jeg er absolut glad for Metz. Den bedste ting ved at bo i Frankrig er at nyde livet i byen ved at lægge mærke til de små detaljer: som en kop kaffe om morgenen med en friskbagt croissant, udsigten til den fantastiske arkitektur, søde små restauranter, møde med venner på terrasser osv.

Jeg har aldrig følt mig så følsom over for små detaljer som her. Disse små ting hjælper dig virkelig med at nogle gange bare bremse og begynde at nyde dit liv uden nogen hast. Jeg kunne tælle omkring 20 yndlingsbyer i Frankrig som Deauville, Metz (og det er ikke fordi jeg bor her), Bordeaux, Cannes, Saint-Malo, Lille, Strasbourg... men min favorit vil altid være Paris, da jeg altid foretrækker de store byer med masser af muligheder af personlige og professionelle grunde.

Hvordan vil du definere din stil?

Jeg har en omskiftelig karakter, der har indflydelse på min stil, men jeg kan godt lide at forblive elegant, uanset hvad jeg bærer. Selv ved at bære en sportsjakke eller sneakers, kan man få det til at se elegant ud. Jeg elsker vintage-inspirerede genstande fra 70-80'erne. Det giver mig en slags særlig signatur.

Hvordan matcher du dine smykker med denne stil?

Tilbehør og smykker fylder en vigtig plads i min stil. Jeg er vant til at være opmærksom på detaljerne. De smykker, du bærer, er som et førsteindtryk af din personlighed. Det er som en skjult besked til personen foran dig om dig selv. Jeg er ikke den slags person, der foretrækker enkle eller diskrete smykker. Jeg foretrækker et smykke, der fortæller noget om sig selv og mig. Det kunne være smykker med en gammel historie, kæde-designede smykker, religionsinspirerede vedhæng osv.

Jeg er besat af farverige sten. Det er derfor, Abelstedt Oxford allianceringen med gule sten er min favorit. Jeg er helt forelsket i dens æstetiske design og de gule sten.

Shop Anastasias favoritring

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk