1-3 dages levering og 30 dage til returnering og ombytning af alle smykker.

Black Friday 2022

Vær den første til at høre om vores funklende tilbud, inden Black Friday starter. Tilmeld dig Abelstedt Club her for at modtage de eksklusive tilbud og de bedste besparelser på smykker og gaver på den store dag. God fornøjelse!

Vi tæller ned til den store dag:
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Shop efter kategori

Er du klar til den helt store udsalgsdag? Vi har igennem året klargjort til årets største salgsdag med en masse gode tilbud på alle items på hele shoppen. Vi afholder Black Friday d. 25. november ligesom alle andre men lukker op for en masse gode tilbud allerede inden fredagen eksklusivt til medlemmer af Abelstedt Club.

Vi sørger for, at du nemt kan handle din julegave med ekstra rabat—og selvom du har køb dit smykke med rabat, kan du naturligvis godt ombytte og returnere uden at fremvise en kvittering. Så hvorfor ikke købe julegaven til den, du holder af på årets største udsalgsdag?

Vi sørger for at sætte prisen ned på selv vores bedst sælgende produkter, inklusiv vores diamantringe og safirringe! Så står du og har tanker om at fri til din partner, bør du helt sikkert slå til på lige præcis denne dag.

Black Friday tilbud på smykker

På Black Friday kan du finde op mod 500 items på udsalg, og du får derfor muligheden for at modtage store besparelser på kvalitetssmykker i både sølv, guld, hvidguld og forgyldte sølvsmykker. Selv vores smykker med diamanter kommer på udsalg på black Friday. Uanset om du er på udkig efter herresmykker eller kvindesmykker, kan du med ro i maven se frem til en masse gode tilbud. Vores populære tungstensringe vil også alle sammen komme på tilbud med minimum 20% rabat.

Er du på udkig efter kvindesmykker, kan du godt klæde dig! Vi kommer til at køre slutspurtpriser på både øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Og som om det ikke skulle være nok, smider vi et par ekstra lækre overraskelser i din ordre.

Selvom vi hos Abelstedt kører priser, der i forvejen er lavere, end hvad du finder hos din lokale guldsmed, stopper det os ikke fra at give den yderligere gas på tilbudsbarometeret. Du har altså mulighed for at få yderligere rabat på nogle items, du aldrig havde troet skulle komme på tilbud. Vi er ikke bange for at sige, at dette kommer til at føre dig i shoppehimlen.

De bedste tilbud og rabatter finder du hos Abelstedt

Smykker kan være en dyr affære, især hvis du er på udkig efter en diamant eller safirring—eller blot en dyr guldring. Der er derfor ekstra mange penge at spare, hvis du kigger på de lidt dyrere smykker i vores sortiment. Vi sørger for at gøre det super nemt for dig at shoppe blandt vores hovedkategorier såsom halskæder, øreringe, armbånd og vores mest populære kategori, nemlig ringe. Vi sørger også for at give dig nogle fantastiske priser på vores andre accessories såsom smykkeskrin, urremme og smykkerensere. På den måde kan du nemt opbevare alle de smykker du får købt og handlet på Black Friday.
 

Måske bør du allerede nu kigge alle vores smykker igennem, så du ved, hvilket smykke du skal erobre dig på den store dag, inden det bliver udsolgt. Sørg for at være hurtig fra morgenstunden, så du sikrer dig lige præcis det smykke, du vil have. Der vil være begrænset lager af alle smykker, så der er tale om først til mølle-princippet.

Måske er du allerede helt forvirret om, hvorledes du skal vente med at gøre dit køb til denne store dag? Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at det item du ønsker, er på lager på det tidspunkt, hvor du håber at få fat i det. Så tør du ikke tage den risiko, bør du købe dit smykke nu. Og hvem siger, at man ikke må købe et ekstra matchende smykke, når Black Friday så endelig er her?

Black Friday tilbud på ringe

Har du længe drømt om at få fat i en eller flere Abelstedt ringe, skal du helt sikkert tage dit første step på Black Friday, da du kan få din drømmering til intet mindre end halv pris, hvis du er heldig. Hos Abelstedt kan du allerede nu finde nogle gode tilbud på nogle ringdesigns, men til Black Friday vil alle ringe blive sat ned til en fantastisk pris, man bare ikke kan sige nej til. Husk at få målt din størrelse inden Black Friday, hvis du er i tvivl om din ringstørrelse.

Er din størrelse udsolgt, så gå evt. efter en mindre størrelse, hvis du ønsker en smal ring, og omvendt vælg en størrelse større, hvis du ønsker en bred ring. Vælger du den forkerte størrelse, kan vi nemt og gratis bytte den for dig. Selvom du har fået et fantastisk tilbud på en smuk ring i guld eller sølv, står vi klar til at bytte den for dig kvit og frit. Du kan finde en gratis returseddel på vores hjemmeside. Selvom du måske har set, at vi har lanceret en helt ny kollektion, som du bare er vild med, kan vi allerede meddele nu, at nogle af disse ringe også vil være på udsalg med op til 40% rabat. Rabatten gælder kun en enkelt dag på året, så står du og drømmer om en smuk ring, så forbered dig allerede nu.

Spar sammen, skriv en liste med de ringe du ønsker, og lav måske noget research på, hvordan du shopper matchende ringe. Er du til ringe med sten eller måske farvede sten, er du kommet til det helt rigtige sted. Selv vores populære grønne Emerald ring eller vores dobbelt halo ringe kommer på udsalg denne dag.

Vi kan alle sammen godt lide at gøre et godt køb, især på smykker da det kan være en dyr affære.

Black Friday tilbud på øreringe

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og det betyder kun én ting: tilbud, rabatter og masser penge at spare. Mens Black Friday falder den 25. november, kører mange brands udsalg hele ugen. Hos Abelstedt gør vi naturligvis det samme. Vi skaber fantastiske tilbud på nogle af vores yndlingsøreringe. Og i dette indlæg vil vi give et hint til, hvilke fantastiske Black Friday smykketilbud vi har tænkt os at køre.

Denne dag har ændret vores shopping adfærd gennem årene, og vi er blevet mere bevidste om, at  shoppe smykker og især øreringe på denne store dag. Alle vores øreringe vil komme på tilbud—hoops, creoler, solitaire øreringe, ørestikker og selvfølgelig også vores store hængeøreringe. Elsker du øreringe, kommer du til at fryde dig i rabatter på denne dag. D. 25 november åbner vi op for de største tilbud på hele vores øreringekategori.

Så ønsker du at få tilbud på alle former for øreringe, hvor enten det er guldøreringe eller sølvøreringe, så er du kommet til den helt rigtige side. Selvom vi hos Abelstedt ikke er kendt for store tilbud grundet vores allerede lave priser, gør vi en stor undtagelse denne dag. Spar penge og lav et godt køb på alle vores øreringedesigns.

Black Friday tilbud på halskæder

Selvom vi ikke kan dele de præcise detaljer om vores fantastiske Black Friday tilbud på smykker og halskæder, ved vi helt sikkert, hvordan vi skal give den gas på denne dag. Med så mange designs i vores halskæde kategori, bør du forvente at se et stort tilbudsmærke samt tilbud på hele webshoppen. Måske er du klar til det helt store juleindkøb på Black Friday? I så fald bør du kigge på vores halskæder, da dette ikke kræver, at du kender størrelsen på den person, du shopper til.

Halskæder er smukke at bære alene som et enkelt smykke omkring halsen men kan også være utrolig smukke at sætte sammen, så du har flere halskæder på på en gang. Er du pigen, der elsker mange halskæder, så er det tid til at gøre dit næste store køb—og hvorfor ikke gøre det, når der er allermest rabat? Udsalget giver dig mulighed for at købe dine julegaver allerede nu og måske endda allerede købe dine advents og kalendergaver.

Alle kvinder elsker at modtage en eller flere halskæder i julegave. Alle vores halskæder kan justeres i størrelsen, så du bør ikke være bange for, om den passer eller ej. Ønsker du en lang kæde, kan du altid købe et ekstra kædestykke på vores hjemmeside under tilbehør. Vi elsker det såkaldte vandfaldslook, hvor man stabler flere halskæder på en gang. Det kan dog være en dyr affære at anskaffe sig flere halskæder, men ikke på Black Friday. Her vil der nemlig være 10, 20 og op til 40% rabat på alle halskæder.

Er du i tvivl om, hvilken halskæde du skal købe, når udsalget går i gang, kan du altid kigge på vores Instagram for at få noget inspiration. Hvis dette ikke hjælper dig på rette vej, så vælg en halskæde du kan bruge både til hverdag og til fest. Selvom alle vores halskæder er af høj kvalitet, finder du ikke billigere smykker af samme kvalitet end hos Abelstedt. Spar penge og find den halskæde, der passer til lige præcis din stil og dit look. Vi kører tilbud på både kæder og vedhæng. Og så er der naturligvis rabat på både vores sølv og guld halskæder. Vis din personlig og din unikke stil med en smuk halskæde.

Black Friday tilbud på armbånd

Black Friday udsalget er begyndt! Og vi har et fantastisk Black Friday smykkeudsalg at dele med jer alle!

Du kan spare 40% hos os til og med d. 30. november under vores Black Friday-udsalg. Spar 25% på fine smykker såsom guld, diamanter, safirsmykker og smykker i sterlingsølv. Derudover modtager du gratis ombytning og GRATIS FRAGT! Hvor vildt er det lige?

armbåndskategorien kan du finde vores yndlingsarmbånd, som du kan bære hele tiden, og som er gode til at matche med andre smykker. Vi har delt alle armbånd op i materialer og kollektioner, så du nemt kan overskue at handle på Black Friday. Nogle gange kan armbånd overses, hvis de er alt for små. Vi tror dog på, at så længe du vælger det armbånd, der passer til dig håndled, vil du få masser af komplimenter. Når det kommer til at færdiggøre dine julegaveindkøb, ser vi en stigende efterspørgsel på armbånd. Hvorfor ikke spare så mange penge som muligt, så der er endnu flere penge at bruge på juleslik og skiferie? Alle vores armbånd, bangles og tennisarmbånd vil få et ordentlig dyk i prisen. Der vil være udsalg på både guldarmbånd, sølvarmbånd og armbånd med sten og farvede sten. Vi har armbånd til hele familien—og alle disse armbånd vil være på tilbud november d. 25. november.

Hele Black Weekend kan du spare en masse penge på vores smykker, uanset om du er på jagt efter et tyndt bangle eller et bredt armbånd, kan vi love dig, at det er det helt rigtige tidspunkt at købe på.

Black Friday tilbud på guldsmykker

Det er den tid igen… Det er Black Friday! Eller som vi ynder at kalde det hos Abelstedt, Black FRI-YAY! For hvem elsker ikke gode tilbud og rabatter på især smykker? Og især tilbud på smykker af guld, da de normalt kan lægge en smule højere end dit normale budget. Har du altid drømt om at eje et guldsmykke, så er det nu du skal slå til. Hvis du ikke slår til, skal du vente et helt år igen, og på det tidspunkt kan vi ikke garantere at smykket er på lager eller en del af vores sortiment.

Nu har du chancen for at få dig et eksklusivt Black Friday guldsmykke på tilbud, håndlavet af enten 10, 14 eller 18 karat guld. Hvem kan modstå det?

Med disse vanvittige tilbud på denne Black Friday er det den perfekte mulighed for at forkæle dig selv eller dine kære lige i tide til jul! Så hvorfor ikke købe gaver til alle!

Måske havde du ikke regnet med at kunne få råd til et ægte guldsmykke, men i og med at vi allerede tilbyder billige priser og så med yderligere rabat, kan du helt sikkert være med på prisen.

Black Friday tilbud på herresmykker

Er du på udkig efter et herresmykke til dig selv eller i gave, er disse Black Friday tilbud helt sikkert værd at vente på! Måske har du allerede ventet hele året på denne store udsalgsdag? Den herrering eller herrearmbånd du har kigget på er måske blevet overkommelig i pris, og måske bør du købe to, nu når du er i gang, og den store dag er her. Gå ikke glip af de fantastiske tilbud på vores Black Friday smykker og tilbehør til mænd. Der har aldrig været et bedre tidspunkt at shoppe på, og slet ikke hvis du er på udkig efter det perfekte herresmykke til en billig pris. Med mere end 100 herresmykker kan du være sikker på at finde gave til ham eller måske til dig selv? Vores Black Friday og Cyber Monday udsalg inkluderer udsalg på alle vores herresmykker og vielsesringe til ham.

Det er det perfekte tidspunkt at forkæle dig selv på, og er pengene små, behøver du ikke at bekymre dig, for du ved, at du aldrig får det billigere, end det bliver på Black Friday. Uanset om du har en lang liste med julegaver, du skal have købt til dem, du holder af, eller blot  erpå udkig efter smykker til dig selv, så er du landet det rigtige sted. November kan føles som en lang måned, fordi man glæder sig til jul, men tro mig: November går stærkt, og det gør vores udsalg også. Så sæt alarmen og gennemse allerede vores hjemmeside igennem nu, så du er klar til at shoppe tilbud d. 25. november 2022. Vores mest populære tungstensringe til mænd kan hurtig blive udsolgt, og står du og skal købe en vielsesring, bør du slå til så tidligt på dagen som muligt. Vi kan ikke garantere, at alle herresmykker er på lager slut på dagen, da de billige priser og store tilbud gør det svært for os at have items nok til alle mænd.

Black Friday tilbud på sølvsmykker

November er et godt tidspunkt at få de bedste Black Friday smykketilbud. Og vi hos Abelstedt har helt sikkert den perfekte gave til alle her i julen, hvor enten du mangler en gave til din søster, mor, veninde eller blot dig selv. Så hvis du overvejer at købe nogle julegaver, er lige præcis nu det perfekte tidspunkt at gøre det på.

Det er den tid på året, der næsten begejstrer ligeså meget som julen. Black Friday refererer til enorme udsalgsmuligheder, der kommer lige i tide inden julen. Det er årets mest populære shopping dag, da virksomheder ligesom os tilbyder rabatter, gaver og ekstra fordele, der er umulige at sige nej til. Gennem årene har Black Friday helt sikkert ændret vores indkøbsvaner, vi higer efter tilbud, og kan vi ikke få dem, har vi ikke lyst til at købe. Det lyder måske en smule forkælet, men vi forstår jer godt. Især de seneste år er salget rykket online, og de fleste starter allerede udsalget inden fredagen. Derfor er det bedst at blive klar tidligt i år!

Er du på udkig efter sølvsmykker, bør du helt sikkert shoppe hos os. Her finder du både forgyldte sølvsmykker og rene 925 sterling sølv smykker. Hvor enten det er en ring, armbånd, halskæde eller øreringe i sølv, så har vi din ryg. Du kan få vanvittige rabatter på vores sølvsmykker i år, og vi taler ikke kun 10%. Vi taler 40% og måske over 40% rabat.

Black Friday tilbud på forlovelsesringe

Som vi alle ved, er forlovelsessæsonen over os. Vi ved, at en masse mennesker vil benytte sig af Black Friday til at søge—primært online—efter den vigtigste ring, man nogensinde vil komme til at købe og bære igennem sit liv. Vi er her for at hjælpe dig med nogle tips til at finde kærligheden til en helt perfekt forlovelsesring, som ikke kun har stor rabat, men som også kan leve op til den højeste kvalitet.

Husk på, at man ikke skal impulsshoppe en forlovelsesring, selvom det virker utrolig fristende, når tilbuddene er gode, og priserne falder med måske 25%. Du kommer til at blive bombarderet med smukke forlovelsesringe denne Black Friday, både via dine sociale medier og andre nyhedskanaler. Så du skylder dig selv og din elskede at have en plan på plads, før du foretager et endeligt køb. Sørg for at finde ud af, hvilken forlovelsesring du vil have, inden Black Friday står for døren. Vi siger ikke, at du ikke skal købe din forlovelsesring på Black Friday, vi gør dog blot opmærksomme på, at du bør gøre dit forarbejde inden.

Sørg for at kende hendes/din størrelse og begræns dit valg af ring ved at bruge de 4 C’er (cut, carat, clarity og color). Husk at det er nemt at blive distraheret af alle de overvældende smykker på tilbud, så læg en plan og lav noget research i god tid, inden Black Friday står for døren. Hos Abelstedt står vi klar til at rådgive dig om det helt rigtige valg til dig og din nærmeste. Vi kommer til at holde black Friday på alle vores forlovelsesringe og vielsesringe, så gør dig klar og find den ring, du elsker allermest.

De bedste Black Friday gaver

Når Black Friday står for døren, vil julen nærme sig, og vi skal alle sammen igennem det samme gaveræs, som for nogle kan være stressende men for andre være det bedste i verden. Er du den person, der hurtigt mister overblikket, kan du tage det helt roligt. Vi sørger for at rådgive og hjælpe dig med hvilke smykker, der passer til den person, du skal købe til.

Du kan altid ringe til os, skrive en mail eller chatte med en af vores servicemedarbejdere. Vi yder 30 dages retur- og bytteret, og så er det helt gratis at ombytte. Ønsker du en refundering, behøver du ikke engang at give os din kvittering. Vi skal blot have navn på den, der købte gaven. Vi gør det muligt for dig at spare penge på alle dine julegaver denne Black Friday, som er lige rundt om hjørnet. Gør dig klar allerede nu, og forbered hvilke smykker, du vil købe, og evt. hvilke størrelser, du skal købe. Er du på udkig efter en ring til hende, du elsker eller til din mor, men kender ikke til ringstørrelsen, så læs en af vores mange blogindlæg, om hvordan du finder hendes størrelse, uden hun finder ud af det.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC