Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

24 timer med Julie Abelstedt

Læs historien om, hvordan Julie tilrettelægger sin dag for at skabe kreativitet og styre den daglige drift af en smykkevirksomhed.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Da jeg lige havde grundlagt Abelstedt, bestod mine dage ofte af 14 timer med design, tegning, konstant perfektionering af smykker, håndtering af forhandlere, samarbejde med fabrikken og meget mere, men efterhånden som firmaet begyndte at vokse, har mine dage ændret sig meget. Nu hvor kollektionen er modnet, og online salget er den største del af Abelstedt, har jeg nu lidt mere tid til at nyde livet ved siden af virksomheden.

Min dag

8.00

Jeg vågner op og gør ofte rent i min lejlighed på Frederiksberg i København, hvorefter jeg tjekker og svarer på e-mails med en kop te ved siden af mig. Jeg ville ønske, at jeg kunne blive bedre til kun at tjekke mine e-mails en gang om morgenen og en gang om aftenen for at sikre, at mine e-mails ikke dikterer min dag. Det er noget, jeg vil arbejde på.

9.00

Jeg spiser min morgenmad så sent som muligt, da jeg ofte ikke kan lide min morgenmad lige efter at jeg er vågnet. I øjeblikket spiser jeg havregryn med kanel, jordnøddesmør og bærkompot.

10.00

Mere arbejde ved computeren, tage telefonopkald og tjekke op på de næste leverancer til alle vores nye dejlige kunder.

14.00

Jeg gik en tur for at hente mine to plejehunde Gaja og Pingus, to cocker spaniels, som næsten er som mine egne hunde – de er de bedste! Jeg kan ikke helt udtrykke, hvor meget kærlighed de giver mig. De giver mig virkelig så meget glæde og beroliger mig i løbet af dagen. Jeg har for travlt til at have mine egne hunde ud over at rejse meget, så dette er den perfekte måde for mig at føle, at jeg stadig har mine egne to plejebabyer.

Julie Abelstedt med hund


15.00

Sen frokost som altid, medmindre jeg har et møde eller en frokost med en god ven. Mit yndlingssted at spise frokost her i København er helt klart Café Promenaden, som ligger lige ved siden af den smukke Frederiksberg Park.

Cafe

15.30

Jeg forsøger altid at bruge mindst en time om dagen på at lære noget nyt. Det kan være alt fra viden om kameraer til klaverknuder – det varierer virkelig meget. I øjeblikket læser jeg en bog, der hedder DotCom Secrets; en forretningsbog, som jeg virkelig anbefaler til alle, der opretter eller ejer en virksomhed.

17.00

Tid til mine klavertimer med min søde pianistlærer! Det er som om, at jeg går ind i en anden verden, når jeg spiller. Helt klart mit yndlingsinstrument.

18.00

Tid til at købe ind til aftensmad med min elskede kæreste, Oliver.

20.00

Gå ud og få en drink med venner. Mit yndlingssted at få en drink fredag aften er Brønnum baren lige ved siden af Det Kongelige Teater i Københavns centrum.

Brønnum bar

23.00

Arbejde sent om aftenen. Jeg føler mig ofte mest kreativ, når det er sent om aftenen, da der er en vis stilhed, og alt omkring mig står stille.

0.30

Det er tid til at komme i seng!

Masser af kys,
Julie

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden

Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.
De mest populære forlovelsesringe ifølge vores data
Min seneste undersøgelse viste nogle forventede og nogle overraskende resultater.
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.